zeiner-bolig

Interiørdesignerens ord

Interiøret i Tolvsrød hage er skapt i en stil som skal appellere til alle aldersgrupper. Det er en nøytral base som går i lys eller mørke grunntoner hvor man enkelt kan skape ditt personlige preg og tilpasse ulike interiørstiler.

Interiøret i Tolvsrød hage er skapt i en stil som skal appellere til alle aldersgrupper.  Det er en nøytral base som går i lys eller mørke grunntoner hvor man enkelt kan skape ditt personlige preg og tilpasse ulike interiørstiler. Den moderne og stramme arkitekturen gir en eksklusiv følelse og dette går igjen også i interiøret. Leilighetene har store, lyse og luftige rom med smarte planløsninger. Leilighetene har rene linjer og overflater. Man har valgfrihet på en rekke interiørdetaljer slik at du kan tilpasse boligen til dine behov. Du kan selv velge om du ønsker en lys eller mørk fargebase som standard.

Stilkonseptet føres videre i alle rom, hvor fellesnevneren er gjennomgående kvalitet. Med tilvalgsløsninger kan du sette ditt unike særpreg på din nye bolig, slik at du får akkurat den leiligheten du har drømt om. Her er ingen detalj glemt, og det er det som gjør leilighetene ekstraordinære.


____


Angela Z. Governato

Interiørdesigner, Governato Design

Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate