zeiner-bolig

OM SELSKAPET

En boligutvikler med kvalitet i fokus


Zeiner Bolig er en solid aktør innen boligutvikling på Østlandet. Vi bygger boliger for de fleste behov, alt fra praktiske og trygge hjem for småbarnsfamilier, til eksklusive leiligheter på bryggekanten. Med hovedvekt i Vestfold og Tønsberg, har vi i dag ca. 400 boliger under utvikling. Vi bygger boliger av høy kvalitet, tuftet på tradisjoner og kunnskap fra 110 år i byggevarebransjen.

BOLIGUTVIKLING FRA START TIL SLUTT

Hva gjør Zeiner Bolig?


Zeiner Bolig utvikler både små og store tomter til boligformål. Vi gjør også rehabiliteringsprosjekter på eksisterende hus, og vi kan bygge hus for deg dersom du allerede har en tomt fra før. 

Vi vet hva som skal til for å lage en solid og funksjonell bolig med høy standard. Det handler om gode, gjennomtenkte løsninger, og om å vite hva kvalitetsbevisste boligkjøpere vil ha. Zeiner Bolig leder hele prosessen, helt fra reguleringsfasen til nøkkelen står i døren. Vi overlater ingenting til tilfeldighetene, og leverer kvalitet i alle ledd.

Vi har et tett samarbeid både med arkitekt og interiørdesigner. I tillegg er vi forhandler av Lillesandhus og Urbanhus, og kan derfor levere ferdighus av høy kvalitet, i både klassisk og moderne stil. 

TRADISJON, RELASJON, AMBISJON

Stolt sponsor med sterke kjerneverdier


Vi er opptatt av å støtte lokalsamfunnet rundt oss, og gi noe ekstra til de områdene vi bygger boliger i. Vi er derfor stolt sponsor av fotballklubbene FK Eik Tønsberg og FK Flint, som begge er sentrale fotballklubber på Østlandet. Klubbenes kjerneverdier er direkte overførbare til våre egne; Tradisjon, relasjon, ambisjon.

Med 110 år i byggevarebransjen er tradisjoner med godt håndverk viktig for oss. Godt håndverk og solide leveranser til kunde ser vi lønner seg da relasjonen til både nye og gamle kunder stadig blir sterkere, og flere og flere ønsker å flytte inn i en Zeiner-bolig.

Vi legger stor stolthet i vårt arbeid for å skape et hjem du kan trives i og være stolt av, og har ambisjoner om å fortsette å levere boliger med høy kvalitet

Vi er alltid på jakt etter
flinke folk

Et kompetent og
sammensatt team

Nyheter

VEIEN VIDERE

Lyst til å vite mer?

Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate