zeiner-bolig
26.08.2024

Byggestart vedtatt på Teie

Vi er i gang med byggingen av 18 nye hjem i Skoleveien 12 på Teie
Nå har vi startet byggingen av 18 nye hjem på tomten til gamle Teie skole.

I starten av august startet vi å grave på tomten i Skoleveien 12 på Teie. Her skal vi bygge 18 townhouse med høy standard. I tillegg skal den gamle skolestua renoveres og bygges om til en enebolig, og vil beholde sitt opprinnelige uttrykk og stil.

Vi vil bruke tiden frem til jul med å grave ut tomten og parkeringskjelleren, og etter nyttår starter vi å bygge selve husene. Hvis alt går etter planen, vil overtagelse bli rett før jul i 2025. 

Prosjektet består av til sammen 19 boliger inkludert skolestua. Arealet på boligene ligger mellom 108 og 150 kvadratmeter, med tre eller fire soverom. Alle boligene vil holde en høy standard, med vannbåren varme, energiklasse A, og møbelsnekrede kjøkken, trapp og garderobe.  Klassisk arkitektur og fargevalg er tilpasset nærområdet, og for mange er beliggenheten helt unik, med nærhet til skog, sjø, barnehager, skoler og Teie Torv. 

– Tomten har stått tom siden den gamle skolen ble revet i 2017, og det er moro at vi endelig kommer i gang, sier Johan Lauritz Zeiner til Tønsbergs blad, da de var på besøk rett etter gravmaskinene hadde startet på tomten.